کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
Blog Article
اگر به دنبال یک لبخند زیبا و سالم هستید، کلینیک دندانپزشکی دکتر نصیری با بهرهگیری از روشهای پیشرفته ترمیم دندان و ایمپلنت دندان دیجیتالی، به شما کمک میکند تا ظاهر و سلامت دندانهای خود را بهبود ببخشید.
تحلیل بیش از اندازه مینای دندان یا نازک بودن بیش از اندازه مینا
کلینیک دندانپزشکی دکتر نصیری: محل همآمیزی جدیدترین فناوری دیجیتال، تخصصهای مختلف دندانپزشکی و هنر
کامپوزیت دندان را براساس تعداد و اندازه ذرات به انواع زیر تقسیم میکنند:
بطور کلی کامپوزیت دندان به دلیل ویژگیهای زیبایی، دوام و تطابق با دندانهای طبیعی، انتخاب محبوبی در ترمیمهای دندانپزشکی مدرن است.
کامپوزیت دندان از ترکیب نوعی پلاستیک خاص و شیشه ساخته شده که برای اصلاح ظاهر دندانها استفاده میشود. در ابتدا سطح دندان با مواد اسیدی (کاندیشنر ژل) آماده میشود تا سطح تماس با ماده باندینگ افزایش یابد. سپس ماده باندینگ حاوی کاتالیستهای پیوند دهنده روی دندان اعمال و با تاباندن نور لیزر فعال میشود.
طیف وسیعی از رنگها، صیقلپذیری بالا و خواص فیزیکی عالی
منجر به زیبا و یکدست شدن طرح لبخند می شود (به دلیل همرنگ بودن آن با سایر دندان ها).
اما اگر روکش کار کردید روی دندان، باید بررسی بشه، اکثرا کامپوزیت روی روکش کار نمی کنن، ولی بازهم باید ویزیت بشید تا صد در صد مشخص بشه.
مواد کامپوزیت: برخی از مواد کامپوزیت ممکن است واکنشهای آلرژیک یا حساسیتهایی را در بیماران ایجاد کنند که میتواند به درد و ناراحتی منجر شود.
از آنجا که ونیر کامپوزیت درمانی ضروری نیست و بیشتر جنبه زیبایی دارد، دندانپزشکان توصیه میکنند مادران باردار این روکشها را پس از زایمان نصب کنند تا سلامتی مادر و جنین حفظ شود. کامپوزیت دندان در دوران بارداری به خودی خود ضرری ندارد، اما ممکن است حساسیت و نیاز به مسکن ایجاد کند که برای جنین مضر است.
کامپوزیت ونیر یکی از انواع روکش های دندانی است که رنگ بسیار مناسبی داشته و ظاهری مناسبی به دندان ها میدهد و در دندانپزشکی زیبایی نیز استفاده می شود.
یکی از چالشهای اصلی در انتخاب رنگ کامپوزیت دندان، تطابق دقیق آن شرایط کامپوزیت دندان با رنگ دندانهای طبیعی فرد بهگونهای است که تفاوتی قابل تشخیص نباشد. برای رفع این چالش، باید بر انتخاب صحیح سایه تمرکز کنیم که یکی از مهمترین دغدغهها در درمانهای دندانپزشکی است.
نکته: برای حل مشکلات اساسی تراز دندان ها و پر کردن فاصله های زیاد بین دندان ها، از روش های بهینه و تخصصی تری مثل ارتودنسی استفاده میشود.